2010. július 10., szombat

Napi Tettek III.

Balázs: A tegnapi napot kicsit később kezdtük. Átbeszéltük a közösen készített 10 pontot. Ezután egy komolyabb feladat elé állítottak a szervezők. De mivel most is én kezdem írni a beszámolót, ezért meghagyom másoknak. A tegnapi nap koncertje: Walls of Jerico.
Máté: Tegnap megkaptuk első komolyabb feladatunkat, egy programot kell szerveznünk, ami szoros kapcsolatban van az általunk felállított 10 ponttal. Ma meg kell terveznünk, holnap meg kiviteleznünk. Furcsa tény kökényről, hogy a házibor félóra alatt elkészül, és marha hatásos.
Szabi: Tegnap nem a megszokott helyen, a VIPben beszéltünk. Jók voltak a megbeszélések, egyre jobban összekovácsolódtunk. A fesztivál tovább dübörög, és mi is tovább szervezkedünk.
Gábor: Tegnap megbeszéltük a 10 pontunkat és kitaláltunk egy jó kis programot. Hangulat tök jó, bár reggelente én kicsit lapos vagyok, de az ebéd felébreszt.
Bogi: Ha már mindenki a ’Tegnap’ szóval kezdte a beszámolóját, akkor már én is. Tegnap, ahogy a többiek is írták, kitaláltuk, hogy szemétszobrászat-versenyt szervezünk, és aki kedvet érez, tett állampolgárrá is válhat, ha elfogadja a 10 pontunkat. A megbeszélés után megint szabadon lettünk eresztve, tesómmal (Vera) beugrottunk a koncertek előtt Pécsre, gyümölcsözni. Első koncert, amire elmentünk, az indiai Kryptos volt, akik hihetetlen lelkesedéssel zenéltek. Utána megvártuk az Adam’s Family első néhány számát, de átmentünk Walls of Jericho-ra, ami szintén fergeteges volt. Dalriadában kicsit csalódtam, vagy a hangosítás nem volt jó, vagy nem volt meg a kellő lelkesedés a zenekar részéről. Ensiferum eszméletlen bulit csinált, csak kár volt az az áramszünet a közepébe…A napot Konflikttal és Nightquest-tel zártuk. Húú, milyen sokat írtam most! :D Na, a lényeg, hogy ez volt eddig a legerősebb napunk.
Anita: Rendhagyó módon a VIP büféjében kezdtük meg a tanácskozást, ami igen kellemes helynek bizonyult: nem kapunk hőgutát, halljuk egymást és nem mellesleg a csocsó golyóállománya kifogyhatatlan :) Megvitattuk a 10 pontot és a projectről is elkezdtünk beszélgetni. A nap tanulsága, hogy Magyarország kezd sivatagi éghajlatba hajlani: az éjjelek jégkockává fagyasztanak, nappal pedig … A nap koncertje nekem a Walls of Jericho volt.
Vera: A programfüzet alapján is a csütörtöki a legsűrűbb nap, mi ehhez tartva magunkat annyi koncertet látogattunk meg, amennyi az időbe belefért. A Blind myself így kimaradt az estéből, de panaszra nincs okunk. Délután a Kryptos megadta az alaphangulatot, jók voltak,a legjobbakat kívánjuk nekik az alakuló világhírnevükhöz. A Walls of Jericho hatalmas bulit csinált, utána a Dalriada a messze nem tökéletes hangosítás mellett még félvállról is vette a pécsi szereplést, ami nagy csalódás volt. Majd ismét bebizonyosodott, hogy nem véletlenül szeretjük a finn metalt; az Ensiferum hozta a színvonalat.
Barbi: Ma, a negyedik napon egyszerűen felemelő végignézni a társak arcain. Mindenkin látszik a fáradtság, az esti buli nyoma, vagy a házibor utóhatása. Most éppen aktívan vegetálunk a VIP büfénél, és kókuszos pipát szívunk. Próbáljuk összehozni a tegnapi feladatot, mert ez ugye azért nagyobb hal, mint a bemutatkozás… Csinálunk egy programot, ilyen „szemétszobrászat-féleséget”. Szeretnénk állampolgárokat felvenni Tettországba, holnap kiderül, mennyire vonzó a mi kis 10 pontos államunk.  A tegnapi nap hozott nekünk Adam’s Family-t, és Konfliktot is egy jókora késés után. Ensiferum kicsit megszívta a 10 perces áramszünet miatt, de szerintem ez ingyen sör nagyjából kiengesztelte a népet. Összegzés: A víz még mindig jég hideg, mindenki fáradt, reggel bűn meleg van, de sebaj;szeretünk itt lenni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése